Ohjeita

Kaulanauhat painetaan juuri haluamallanne ulkoasulla ja värin lisäksi siihen voi painattaa logon, tekstiä tai nelivärikuvaa.

Toimitamme kaikki kaulanauhat turvalukolla varustettuina, ellei erikseen pyydetä ilman. Näin kaulanauha on turvallinen käyttää ja se aukeaa kiristyessään liikaa.

Nauhojen tilaaminen on helppoa, täytä vain tässä sivuillamme oleva suunnittelulomake ja lähetä se meille, palaamme tarjouksen kanssa ja hyväksyttyäsi sen saat vielä vedoksen nauhoista tarkastettavaksi ennen painatusta.

Toimitusaika nauhoille on 7-10 arkipäivää hyväksytystä vedoksesta.

Painettujen kaulanauhojen tilaus onnistuu erittäin helposti. Huolehdimme kaikesta puolestasi.

  1. Valitse kaulanauhan materiaali ja leveys (10-25mm)
  2. Valitse kaulanauhan kiinnike / liitäntä
  3. Valitse kaulanauhan ja painatuksen väri
  4. Lähetä meille logo / muu painoaineisto
  5. Toimitamme sähköisen oikovedoksen
  6. Valmistamme kaulanauhat

Kaikki toimittamme kaulanauhat sisältävät turvaklipsin, joka avaa kaulanauhan hätätilanteessa.

Nauhan materiaali

Valittavanasi on useita erilaisia materiaaleja ja kudoksia. Tyypillisin materiaali on polyesteri ja siitä valmistettu nauha on pehmeämpi kuin nylon-nauha Silkkipainettuna polyesteri-nauhan saa kudottuna putkimaisena (tube) , litteänä (flat)  ja satiinimaisen sileänä (satin). Edullinen vaihtoehto silkkipainetulle nauhalle on sublimaatiopainettu sileä ja pehmeä polyesterinauha (soft). Nauhaan saa lisäksi logon kudottuna (woven) . Nylon materiaalina on taas kiiltävämpää ja jämäkämpää ja se toimii hyvin kapeammissa nauhoissa. Nylonista valmistetussa kaulanauhassa painatukset erottuvat hienosti (nylon). Nauhoihin voi lisätä heijastinmateriaalin päälle ja 3D painatuksella painettu logo nousee kaulanauhan pinnasta hieman.

Nauhan leveys

Nauhan leveydeksi on valittavissa 10mm, 15mm, 20mm tai 25 mm. Jos tarvitset jonkun muun leveyden tai muuten erikoisnauhan, niin otathan yhteyttä!

 

Nauhan väri

Voit valita nauhallesi haluamasi PMS värin. Painamattomissa nauhoissa varastossamme vakioväreinä ovat musta, valkoinen, sininen ja punainen.

© 2020 CardPlus Finland